Kantoor verlichting

Meer creativiteit en productiviteit op de werkvloer door de juiste lichtoplossingen.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de kantooromgeving grote invloed heeft op de gezondheid en productiviteit van werknemers. Verlichting is hierbij één van de belangrijkste factoren. De juiste verlichting – uiteraard in goede combinatie met natuurlijk licht – zorgt ervoor dat werknemers een hoger energielevel en meer productiviteit hebben. Daarnaast draagt goede verlichting op kantoor ook bij aan minder ziekteverzuim.

Onze kennis, ervaring en merkonafhankelijkheid binnen het realiseren van kantoor projecten zorgt ervoor dat wij altijd de juiste lichtoplossing leveren voor uw kantoorruimte.

Lichtplan aanvragen
Download 'Onze werkwijze'
Onze kantoorprojecten
Meer laden Alle projecten

Wij verlichten uw kantoorproject

Tijdens projecten gaan wij de samenwerking aan met u als installateur of projecteigenaar. Wij leveren niet alleen de juiste lichtoplossingen maar verlichten ook uw werk. Naast lichtadvies en lichtontwerp, ontzorgen wij u in uw project en nemen wij de volledige financiële- en ontwerpverantwoordelijk op ons. Hierdoor kunt u zich richten op de verdere invulling van uw opdracht, met garantie dat wij lichtoplossingen van de hoogste kwaliteit leveren binnen het beoogde budget.

Hierbij is een nauwe samenwerking nodig vanaf de start en streven wij ernaar om in een zo’n vroeg mogelijk stadium met u als calculator, projectleider, architect of eindgebruiker aan tafel te zitten. Via diverse afdelingen als calculatie & engineering, sales, logistiek, customer support en service & onderhoud werken wij vervolgens aan uw project.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of lees meer over onze unieke werkwijze!

Vraag lichtadvies aan
Onze werkwijze

Wij verlichten uw kantoorproject

Binnen deze whitepaper vertellen wij u graag op welke wijze de ideale lichtoplossing voor uw kantoorproject bepaald wordt.. 

Download 'Whitepaper Kantoorverlichting'

De ideale kantoor verlichting bepalen

Bij het invullen van een lichtplan voor kantoren is de hoeveelheid licht een belangrijke factor. Te weinig verlichting kan de ogen belasten en maakt de gebruikers van de ruimte sneller vermoeid. Aan de andere kant is te veel en onjuiste verlichting een slechte omstandigheid om creatief en productief te zijn.

Daarnaast zijn er ook andere verlichtingseisen voor goede werkplekinrichting. Hierdoor kan het moeilijk zijn om te bepalen welk type verlichting en welk soort armaturen het beste is voor het kantoor. Het is van belang om oog te hebben voor comfort en prestatie met betrekking tot het gezichtsvermogen. Licht heeft grote invloed op de werknemer. Een juiste afstelling tussen kunstmatig licht en daglicht zorgt er voor dat werknemers zich gezonder voelen. Gezonde werknemers verzuimen niet alleen minder, maar leveren ook aanzienlijk betere prestaties en verhogen zo de productiviteit. Alleen al om deze redenen is het van belang om te kijken naar de juiste verlichting.

Wij houden bij het lichtontwerp altijd rekening met de juiste balans tussen natuurlijk licht en kunstmatig licht. Goede kantoor verlichting lijkt een vanzelfsprekendheid. Jarenlange ervaring leert ons dat wij bij het ontwerp rekening moeten houden met verschillende eisen en scenario’s. Afhankelijk van de architectuur en het gebruik van de ruimtes zijn er verschillende oplossingen nodig. Onze specialisten kennen deze specifieke eisen en oplossingen als geen ander.

Energieverplichting kantorenmarkt

De kantorenmarkt loopt drastisch achter in haar energieverplichting en wij helpen u graag door gezamenlijk de markt te stimuleren.

Sparren over de juiste oplossing voor uw kantoor verlichting?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.