Kantoor verlichting

De verlichting in kantoren beïnvloed de productiviteit en het welzijn van werknemers.

Licht is hierbij één van de belangrijkste factoren. De juiste verlichting verhoogt de productiviteit, gezondheid en veiligheid. Daarnaast draagt juiste verlichting ook bij aan minder ziekteverzuim. Voor installateurs brengt een lichtoplossing ook risico’s en uitdagingen met zich mee. Elk kantoor vraagt om een specifieke lichtoplossing, of het nu gaat om werkplekken, vergaderruimtes of ontvangstruimtes. Hoe kunt u elk installatieproject efficiënt en rendabel uitvoeren zonder problemen?

Door onze unieke werkwijze en ervaring zorgen wij voor de juiste lichtoplossing voor uw kantoorproject. Wij helpen u bij het creëren, scoren en realiseren van installatieprojecten, van start tot finish.

Lichtplan aanvragen
Icon
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Icon
Onze aanbieding is altijd op tijd en voldoet aan de gestelde eisen
Icon
Wij bieden toekomstbestendige licht control
Onze kantoorprojecten
Meer laden Alle projecten

Wij verlichten uw kantoorproject

Tijdens projecten stellen wij ons graag op als procespartner. Wij leveren niet alleen de juiste lichtoplossing, maar verlichten ook uw werk. In uw project nemen wij volledige financiële- en ontwerpverantwoordelijk op ons. Hierdoor kunt u zich richten op de verdere invulling van uw opdracht. Met de garantie dat wij de  lichtoplossing van de hoogste kwaliteit leveren volgens planning en binnen budget. Wij begrijpen de behoeften van alle stakeholders binnen een installatieproject. Hiermee creëren wij het juiste lichtplan voor uw project.

Als partner in het proces hechten wij veel waarde aan een nauwe samenwerking vanaf het begin. Daarom gaan we graag zo vroeg mogelijk met u in gesprek, of u nu calculator, projectleider, architect of eindgebruiker bent. Onze afdelingen calculatie & engineering, sales, logistiek, klantenservice en service & onderhoud staan klaar om u van dienst te zijn.

Vraag lichtadvies aan

Nog aan het oriënteren? Vraag gratis whitepaper aan!

Installaties voor kantoren zijn complex en uitdagend. De installateur ervaart in deze branche steeds hogere risico’s bij het binnenhalen van projecten. Bent u nog aan het oriënteren op kantoorverlichting? Download onze brochure “Lichtplan”. Lees verder hoe de creativiteit en productiviteit op de werkvloer kunt verhogen door de juiste lichtoplossingen.

Essentieel voor uw kantoorproject

Een juiste lichtoplossing zorgt voor sfeervolle werkomgevingen. Ook stimuleert licht het welzijn, motivatie en de focus. Met onze werkwijze creëren wij het juiste lichtplan voor uw project. Daarin houden wij rekening met diverse lichteisen voor de werkomgeving. Dit draagt bij aan het welzijn van de werknemers.

In een lichtplan is lichtintensiteit een belangrijke factor. Te weinig licht belast de ogen van werknemers en veroorzaakt vermoeidheid. Aan de andere kant kan overmatige of onjuiste verlichting de creativiteit en productiviteit verminderen. Naast lichtintensiteit, zijn er meer lichteisen bij werplekverlichting. Bijvoorbeeld de juiste balans tussen kunstlicht en daglicht.

Al deze specifieke werkplekeisen voor licht zijn vastgelegd in de NEN norm. Daardoor is de selectie van het type verlichting en het lichtontwerp vaak ingewikkeld. Onze specialisten helpen u graag met een project specifieke lichtoplossing.

ONTVANG UW LICHTPLAN

Innovatie van kantoorverlichting

Als installateur wilt u de optimale verlichtingsoplossing voor uw project. Uw doel is om elk project met maximale efficiëntie, veiligheid en rendement te realiseren. De innovatie lichtoplossingen van Maas & Hagoort dragen bij aan een duurzaam kantoorgebouw en een gezonde werkomgeving.

Sparren over de juiste oplossing voor uw kantoor verlichting?

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw kantoorproject te verlichten! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.