Calculator Erwin Luijendijk aan het woord

 

In samenwerking met Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V. heeft Maas & Hagoort al bijna twee decennia lang een goedlopende relatie. Veel verlichtingsprojecten zoals onder andere ‘Bouwacademie Groene Hart, te Waddinxveen’ en ‘Rotterdam Science Tower’ zijn samen gerealiseerd. Erwin Luijendijk, calculator bij Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V., is ruim 6,5 jaar werkzaam bij de installateur en vertelt over de samenwerking met Maas & Hagoort.

Marktbrede uitdagingen

De taken van een calculator voor E-installaties bestaat onder andere uit het berekenen van de kostprijs, de verkoopprijs en het inzichtelijk maken van een lichtoplossing. Dit brengt zo zijn uitdagingen met zich mee: “Ik merk dat steeds meer eindklanten een kortere tijdspad hebben voor een begroting. En ook prijs fluctuaties in de markt maakt het een uitdaging om soms rendabele calculaties op te maken”, geeft Erwin aan. Deze ontwikkelingen in de markt zijn een uitdaging en vergen creativiteit van Maas & Hagoort en de installateur. Erwin vult aan: “Ondanks deze uitdagingen komt Maas & Hagoort altijd met een alternatief lichtplan op basis van de gestelde eisen en binnen het budget. Zo vinden wij samen een passende lichtoplossing voor de eindklant.”

"Maas & Hagoort is in staat om een klantwens te vertalen naar een geschikt lichtplan"
Calculator Erwin Luijendijk, Groen & Aldenkamp
Betrouwbare partner

Groen & Aldenkamp Installatietechnieken B.V. werkt met een aantal vaste partners die zijn voortgekomen uit een langdurige en goede samenwerking tussen beide ondernemingen. Maas & Hagoort mag zich één van die partners noemen: “Maas & Hagoort is keer op keer in staat om een klantwens te vertalen naar een geschikt lichtplan. Dit is wat een partner betrouwbaar maakt”,  legt Erwin uit. Hij vervolgt: “Er wordt altijd een lichtontwerp ontwikkelt die niet leverancier of fabrikant gebonden is. Dat wij uiteindelijk samen de wensen van de klant kunnen waarmaken maakt de samenwerking ontzettend fijn en vertrouwd.”

One Stop Shop

De fijne samenwerking die Erwin noemt is ontstaan door een jarenlange relatie van goede en tijdige communicatie. Ook wanneer een gewenste armatuur niet leverbaar is. Hierover vertelt Erwin: “Een aantal jaar geleden hadden wij voor een project leveringsproblemen waardoor de gewenste verlichting niet op tijd geleverd kon worden. Dan komt er een verrassende oplossing voor het ontwerpen van een maatwerkarmatuur.”

Volgens Erwin geeft het out of the box meedenken vertrouwen dat er altijd een lichtoplossing gecreëerd wordt welke voldoet aan de wensen van de klant. Erwin sluit af: “Het assortiment van Maas & Hagoort is breed, uitdagingen worden niet uit de weg gegaan en problemen worden opgelost door creatief te denken. Maas & Hagoort kan gezien worden als een one stop shop.”

Bent u benieuwd naar de waarde die wij toe kunnen voegen voor uw project? Neem dan contact met ons op.