Financiële en ontwerp verantwoordelijkheid

 

Als projectverantwoordelijke zorgt u ervoor dat alle projecten tijdelijk en volgens alle wensen gerealiseerd worden. Het is uw taak om het project zo efficiënt mogelijk in te vullen, zonder in te leveren op kwaliteit. Het beperken van de kosten en risico’s die komen kijken bij de uitvoering van een project leidt uiteindelijk tot het verhogen van het rendement.

Maas Hagoort

Maas & Hagoort verlicht uw werk door de financiële- en ontwerpverantwoordelijkheid van het lichtproject op zich te nemen. Door onze engineerscapaciteit en het betrouwbare netwerk van lichtfabrikanten nemen wij uw risico’s weg als het gaat om budgetoverschrijding en het realiseren van een passend lichtontwerp.

Financiële verantwoordelijkheid

U heeft door deadlines en tijdsdruk geen zin in verrassingen tijdens het proces. Wij nemen daarom het risico m.b.t. het goedkeuren van de verlichting op ons. Indien de verlichting door uw opdrachtgever niet wordt goedgekeurd komen wij met een passend alternatief én dragen we de consequenties. Mocht een alternatief niet goedgekeurd worden, dan leveren wij het besteksarmatuur voor de gebudgetteerde prijs. We garanderen prijsvastheid tot einde werk. Dit houdt in dat we geen prijsverhogingen doorvoeren of doorberekenen gedurende de looptijd van het project.

Ontwerp verantwoordelijkheid

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. De eisen en behoeften van de eindgebruiker zijn leidend bij de invulling van het lichtplan. Wij nemen dan ook graag de ontwerpverantwoordelijkheid voor onze rekening.

Bent u benieuwd naar de waarde die wij toe kunnen voegen voor uw project? Neem dan contact met ons op.

 

Onze toegevoegde waarden in de praktijk
Alle projecten

Onze werkwijze

1
Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen en de eisen van de opdrachtgever vastgelegd. Dit kan een fysieke inventarisatie zijn van een bestaande situatie, maar ook een (online) meeting om een nieuw project zorgvuldig met u door te nemen om de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten het verdere proces goed te doorlopen.

Lees meer
2
Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen wij voor u aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het lichtontwerp maken wij een lichtplan wat voldoet aan alle eisen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtplan wordt ondersteund met een armaturenboek en eventueel met 3-d visualisaties. Aanvullend aan het lichtplan kunnen bijvoorbeeld smart-lighting, noodverlichting, een snoerenplan of de programmering en besturing van verlichting meegenomen worden in het ontwerp.

Lees meer
3
Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij over tot het uitbrengen van een kostenraming of een offerte. In deze fase zullen ook lichtberekeningen en verdere onderbouwende documentatie verzorgt worden. Verder zullen aanvullende diensten zoals een risico overname, intentieovereenkomst, financiering of garantieverlenging met u besproken worden.

Lees meer
4
Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn verzorgen wij graag op locatie of op ons kantoor een bemonstering van de aangeboden producten. Na definitief akkoord gaan wij over tot bestelling, assemblage en levering van de producten en onze diensten. Tijdens de uitvoering kunnen wij u extra ondersteunen middels het prefab aanleveren van armaturen, bouwplaats-logistiek, projectmanagement en licht control. Verder hechten wij veel waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject. Dit borgen wij graag door een opdrachtgeversoverleg.

Lees meer
5
Aftersales

Na uitlevering van de producten stopt het voor ons niet. Wij gaan verder. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde opleverdocumenten, een lichtmeting en rapportage, programmering en besturingstraining of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor u en voor ons belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Ook een evaluatie vinden wij wezenlijk. Daarnaast vinden wij een full service garantieperiode van belang. Wij hebben een team met sales support medewerkers die dagelijks klaar staan voor u!

Lees meer
Meer informatie over onze werkwijze?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken.
Wij staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.