Casambi verlichting

Met Casambi kunt u verlichting op afstand bedienen, via bijvoorbeeld uw smartphone of tablet. In het geval dat u uw telefoon niet bij de hand heeft, kunt u de verlichting aansturen via de XPress. De Xpress is een wandschakelaar. Binnen complexe projecten helpen de functionaliteiten van Casambi Pro. Het ingenieuze systeem kunt u ook in bestaande installaties laten integreren. Uw aanspreekpunt licht dit graag toe.

Hier vindt u meer informatie over Casambi en smart lighting. Wilt u weten wat Casambi voor uw project kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.