E-Light

De Nederlandse lichtfabrikant E-Light is gevestigd in Almelo. Deze leverancier levert en fabriceert innovatieve verlichtingsarmaturen. De opgebouwde ervaring is mede doordat ze al jaren actief zijn op de Europese verlichtingsmarkt.

Naast ontwikkeling en fabricage is het geven van advies één van de belangrijkste activiteiten. De armaturen hebben een eigentijdse uitstraling, wat aansluit bij de hedendaagse wensen. Naast binnenverlichting leveren zij ook buitenverlichting. Het grote assortiment is toepasbaar in veel projecten. Wij passen onder andere inlegarmaturen, spots, pendelarmaturen en lichtlijnen toe in onze lichtontwerpen.

Wij vinden het belangrijk om goed advies te geven. Ook zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken en modellen. Daarom passen wij armaturen van E-Light toe in onze projecten.

Ziet u deze armaturen graag terug in uw project? Neemt contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.