Megaman

Licht verspreiden is het doel, het armatuur komt op de tweede plaats. De armaturen zijn duurzaam. Innovatieve LED lampen van Megaman levert Maas & Hagoort. Ze zijn uitermate geschikt voor een duurzame lichtoplossing. Heeft u interesse in een duurzame lichtoplossing? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

De producent Megaman is er in geslaagd om de bekende Dim to Warm techniek in armaturen met Hybride Reflector techniek toe te passen. Dit garandeert een excellente optiek met precieze bundel controle 24° en 36° met hoge efficiency. Dit komt door de totale interne reflectie waardoor verspilling als bij de traditionele reflectoren wordt voorkomen.

Perfect dimbaar door de U-DIM techniek waarbij de lichtunit zich aanpast aan de toegepaste dim techniek, dit zorgt voor het beste Dim resultaat. Flikkervrij terug dimmen naar 5% met het optimale Dim to WARM resultaat terug van 2800 naar 1800 K. Door de Hybride reflector resulteert dit alles in een lichtbeeld met de uitstraling gelijk aan Halogeen, maar met de voordelen van LED. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden voor uw project.

Megaman is in staat de nieuwste Dim to Warm technologie toe te passen op de producten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Maas & Hagoort.

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.