Orbit lighting

Orbit bestaat al meer dan 20 jaar. Ze ontwikkelen en produceren architecturale armaturen. Daarnaast maken zij ook lichtsystemen voor onder andere kantoren en hotels. Het bedrijf heeft haar producten gecommercialiseerd door middel van een groot netwerk aan groothandels vanuit het hoofdkantoor in Puurs (België). Orbit focust zich op de ontwikkeling van innovatieve producten op het design vlak van verlichting. Een populaire serie is de Borderline inbouwspot serie. Deze downlighters worden veel gebruikt door hun strakke, onopvallende design in combinatie met een goede functionaliteit.

Maas & Hagoort maakt in haar lichtplannen regelmatig gebruik van dit merk. Laat het in uw plan opnemen, neem daarvoor contact met ons op. We geven u graag lichtadvies.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.