Performance iN Lighting

Internationale groep Performance iN Lighting is gevestigd in Italië maar is internationaal actief. Ze werken vanuit veel verschillende plaatsen verspreid over de hele wereld. Het Italiaanse merk richt zich voornamelijk op kantoorverlichting, retailverlichting en industriële verlichting. Deze organisatie is volledig transparant naar hun klanten. Wij vertrouwen in Performance iN Lighting vanwege hun professionaliteit, technische expertise en ervaring. Ook werken ze volgens de ISO normen. Onze engineers kunnen u meer vertellen over de armaturen van dit merk.

Is uw interesse gewekt? Neemt contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.