Montage traject

Traject van voorstel tot montage

Voordat de armaturen gemonteerd zijn, vinden er diverse stappen plaats. De projectleider Jaap, vertelt u hier meer over.

“We krijgen een aanvraag/opdracht binnen, onze binnendienst ziet dat er ook montage gewenst is”. Dit is het moment waar hij in beeld komt. Als projectleider is hij onder andere verantwoordelijk voor het uitwerken van een goed montagevoorstel. Vraagt u montage aan? Dan is het goed mogelijk dat Jaap u opbelt om wat technische details door te nemen. “Het is belangrijk om ook de details goed door te nemen en te kijken of er van te voren geassembleerd kan worden. Dit maakt het proces scherper en efficiënter”.

In het proces van voorstel tot montage, is veel contact met andere afdelingen. “Er is een nauw samenwerkingsverband tussen onze verschillende afdelingen”, zegt Jaap. De afdeling montage werkt onder andere samen de binnendienst, inkoop en logistiek. Als ook de levertijden bekend zijn, legt Jaap de agenda’s van de monteurs naast elkaar. “Uiteraard houden we rekening met de deadline van het project” zegt Jaap.

Voordat de week aanbreekt waarin wij de armaturen installeren, controleert het team of alles binnen is. “Montage is echt een toegevoegde waarde. Dit betekent dat wij er alles aan doen om u te ontzorgen, zoals u van ons gewend bent”, zegt Jaap. Ervaring op het gebied van montage, vindt u bij Maas & Hagoort. Van LED panelen tot decoratieve verlichting, nagenoeg alles behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over een montage traject? Neem dan contact op met Jaap.