HHG Ouderkerk a/d IJssel

HHG Ouderkerk a/d IJssel

De bouwcommissie van HHG Ouderkerk a/d IJssel heeft het realiseren van een eigen kerkgebouw als doel. Er is reeds een stuk grond aangeschaft langs de Abelenlaan waarop de kerk gebouwd kan gaan worden. Inmiddels vinden hier al diverse werkzaamheden plaats.

Door Architectenbureau Born BV is een prachtig ontwerp gemaakt voor de nieuw te bouwen kerk. Dit ontwerp is al diverse malen aangepast om tot een goedkeuring van de gemeenteraad te komen. In december 2014 is de gemeenteraad van Ouderkerk, in haar laatste vergadering, akkoord gegaan met het de bouw van de kerk aan de Abelenlaan. Inmiddels is er een start gemaakt met de bouw van de kerk op de strook grond langs de Abelenlaan. Maas & Hagoort heeft opdracht voor het leveren van de verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.