Erasmus MC Education Center

Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. Daarvoor staat het Erasmus MC: In onderzoek, onderwijs en zorg. Om deze missie te behalen is er in het enorme gebouw een geheel nieuw onderwijscentrum toegevoegd, wat het hart vormt van de faculteit Geneeskunde. Zo zijn hier alle onderwijsfuncties en de Medische Bibliotheek samengebracht.

De centrale ontmoetingsplek is het lichte en ruimtelijke onderwijsplein in Rotterdam. Het plein biedt ruimte aan meer dan 400 werk- en studieplekken, de Medische Bibliotheek, computervoorzieningen en cateringfaciliteiten. Het interieur werd verzorgd door Maasdam (foto). Het centrum is gerealiseerd door Claus en Kaan architecten. Kuijpers Centrale projecten heeft samen met Maas & Hagoort voor de verlichting mogen verzorgen. Dankzij de verlichting werd dit project een succes! Wilt u ook een succes maken van uw project? Neem dan contact met ons op en ontvang een goed advies over de verlichting!

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!