Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht is bijzonder. Hier komen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven samen. Ze geven bijvoorbeeld studenten en professionals optimale kansen voor een succesvolle carrière. Deze school heeft hetzelfde motto als Maas & Hagoort. Samen kunnen wij optimaal presteren!

Studenten van de Hogeschool Utrecht kunnen vanaf nu gebruik maken van een geheel nieuwe vestiging. Duurzaamheid heeft vanaf het begin van het ontwerpproces centraal gestaan voor de nieuwe huisvesting. Dit hebben wij sterk doorgevoerd in het lichtplan door armaturen toe te passen die voldoen aan de BREEAM eisen.

In samenwerking met Strukton Worksphere realiseerden wij LED verlichting voor een deel van het gebouw. De armaturen zijn van Berla Lighting.  Tevens zijn de trappen en loopbruggen verlicht. De toegepaste LED strips geven een verrassend effect! Wij zijn tevreden met het lichtresultaat.

Heeft u ook interesse in een lichtontwerp dat voldoet aan de BREEAM eisen? Onze engineers helpen u graag verder. Neem hier contact met ons op.

 

Foto’s: Femke van den Heuvel

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!