Stadskantoor Utrecht

Stadskantoor Utrecht omvat 66.000 m2. Het is een van de grootste gebouwen die de komende drie jaar wordt gebouwd in Nederland. De gemeente Utrecht gaat het Stadskantoor langdurig in gebruik nemen. Het pand is in 2014 opgeleverd.

De realisatie van de nieuwbouw van het Stadskantoor Utrecht is een complex en ambitieus project. Het bevindt zich direct naast Utrecht Centraal. Dat is één van de drukste openbaar vervoersknooppunten van Nederland.

Het Stadskantoor zelf heeft een prominente ingang bij de hoofdentree van het nieuwe Utrecht Centraal. Deze is gelegen bij het Jaarbeursplein aan de Centrumboulevard. Dit is de belangrijkste oost- west verbinding langs station Utrecht Centraal. Bewoners en ondernemers kunnen er terecht voor bijna alle gemeentelijke producten en diensten. In totaal zijn er 3.500 werkplekken, 2.200 stallingsplaatsen voor fietsen en circa 270 kantoorgebonden parkeerplaatsen. Maas & Hagoort heeft in nauwe samenwerking met Croon Elektrotechniek de verlichting geleverd. Samen mochten wij de technische en de decoratieve LED verlichting leveren. Bespreek direct de mogelijkheden rondom LED verlichting met uw aanspreekpunt.

Samen gaan we voor duurzaam!

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!