Ahold Bleiswijk

Ahold Bleiswijk

In opdracht van Pleijsierbouw heeft vanPanhuis Hoogeveen voor het nieuwe distributiecentrum van Ahold in Bleijswijk de installaties gerealiseerd. Bernd, onze accountmanager, heeft samen met hen nagedacht over de juiste verlichting.

Naast de kantoren is er veel aandacht besteed aan de buitenverlichting én de noodverlichting. Onze specialisten maakten alle lichtberekeningen en het lichtontwerp. De eindgebruiker is voorzien van een duidelijke en compleet armaturenboek, zodat deze zo goed mogelijk geïnformeerd bleef tijdens het traject. Bij het ontwerp hielden onze engineers rekening met de geldende BREAAM normeringen voor de binnen- en de buitenverlichting. Wij mochten een mooi en compleet pakket aan armaturen leveren. Ecolight leverden een groot deel van de armaturen die allemaal voldoen aan de wens van de eindgebruiker; duurzaam en hoogwaardig. Het project verliep voorspoedig; door de korte lijnen en goede communicatie onderling met zowel de installateur als onze leveranciers is dit project op tijd en volgens de gestelde eisen opgeleverd!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.