Benu Apotheek Goes

Recent is de Benu Apotheek in het nieuwe Medisch Centrum te Goes geopend. BENU Apotheken is een grote speler, er zijn meer dan 360 vestigingen verspreid in Nederland. In het Medisch Centrum zijn ook andere organisaties gevestigd. Instanties als een logopediepraktijk en een orthocenter kunt u hier terugvinden.

In samenwerking met Installatiebedrijf  Van de Velde B.V. realiseerden wij basisverlichting. De apotheek is verlicht door diverse inbouwspots en hangarmaturen.

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw project? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.