Broekplein scholen

 

In Leiden is het Broekpleincomplex opgeleverd, een nieuwbouwproject met twee basisscholen en een peuterspeelzaal. Het complex huisvest de Openbare Basisschool Kwintijn, de katholieke basisschool De Tweemaster en peuterspeelzaal Ot en Sien.

Maas & Hagoort realiseerde een lichtoplossing voor dit schoolgebouw. De uitkomst is een leeromgeving naar de hoogste normen op het gebied van lichtkwaliteit. In samenwerking met Roos en Doorn Electra realiseerden wij een lichtplan. Het lichtplan is in lijn met de Frisse Scholen klasse B norm, die gericht is op een gezond binnenklimaat. Daarnaast voldoet de werkplekverlichting aan de eisen van NEN-EN12464-1. Deze norm stelt eisen aan de verlichting van binnenwerkplekken. Het zorgt ervoor dat de verlichting niet alleen voldoet aan visuele taken, maar ook bijdraagt aan het welzijn van gebruikers. Hiervoor is onder andere noodverlichting gebruikt van het merk Kroon Lights. Door te voldoen aan deze norm, heeft Broekpleincomplex een duurzame en gezonde leer- en werkomgeving.

Wilt u meer informatie over NEN-EN12464-1? Lees hier ons artikel op Maas & Hagoort Kennisbank.

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.