Eilandzorg Schouwen-Duiveland

Eilandzorg Schouwen-Duiveland

Kwaliteit van leven, dat is belangrijk bij Eilandzorg Schouwen-Duiveland. Zorg is hier een aanvulling. De cliënten houden zelf de regie in handen. Dat kan alleen maar als medewerkers hart voor de zorg hebben. En dat hebben ze bij Eilandzorg! De medewerkers zijn niet alleen deskundig maar ook loyaal. Altijd bereid om een stapje extra te zetten.

Het verzorgingstehuis De Wieken in Zierikzee is onlangs verbouwd. Er was een grondige renovatie van circa 70 woon/zorgeenheden. Daarnaast ondergingen ook algemene ruimtes, de keukens en de kantoren een metamorfose. Door goed samen te werken met Van Aalst Elektro verlichtten wij Eilandzorg Schouwen-Duiveland. In dit project verwerkten wij onder andere armaturen van TAL in het lichtplan. Zo ontstond een nieuwe, toekomstgerichte woonomgeving. Wij hopen dat de bewoners hiervan gaan genieten.

Heeft u interesse in verlichting en wilt u zich professioneel laten adviseren? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: NBU | Nederlandse Bouw Unie Service & Onderhoud

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.