Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht is bijzonder. Hier komen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven samen. Ze geven bijvoorbeeld studenten en professionals optimale kansen voor een succesvolle carrière. Deze school heeft hetzelfde motto als Maas & Hagoort. Samen kunnen wij optimaal presteren!

Studenten van de Hogeschool Utrecht kunnen vanaf nu gebruik maken van een geheel nieuwe vestiging. Duurzaamheid heeft vanaf het begin van het ontwerpproces centraal gestaan voor de nieuwe huisvesting. Dit hebben wij sterk doorgevoerd in het lichtplan door armaturen toe te passen die voldoen aan de BREEAM eisen.

In samenwerking met Strukton Worksphere realiseerden wij LED verlichting voor een deel van het gebouw. De armaturen zijn van Berla Lighting.  Tevens zijn de trappen en loopbruggen verlicht. De toegepaste LED strips geven een verrassend effect! Wij zijn tevreden met het lichtresultaat.

Heeft u ook interesse in een lichtontwerp dat voldoet aan de BREEAM eisen? Onze engineers helpen u graag verder. Neem hier contact met ons op.

 

Foto’s: Femke van den Heuvel

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.