Houtgroep van Drimmelen

Houtgroep van Drimmelen

Houtgroep van Drimmelen is al meer dan honderd jaar actief als leverancier van hout en plaatmateriaal voor de handel, industrie en bouw. Het bedrijfsterrein en de werkplaats hebben een grote upgrade gekregen. Zo zijn onder andere alle hogedrukkwiklampen vervangen door LED verlichting. Het doel van deze upgrade is om voor alle medewerkers een ideaal lichtklimaat te creëren waarin gewerkt kan worden. Het nabootsen van daglicht was hierbij het uitgangspunt. Dit is gerealiseerd door armaturen in te regelen met het DALI systeem. Ook maakt LED verlichting het mogelijk om de lichtintensiteit te verhogen en het energieverbruik te verminderen.

In samenwerking met Verkerk Groep B.V. realiseerden wij deze verlichting. Het merk LUG Light Factory is verwerkt in het project. In de bedrijfshallen zijn met name opbouwarmaturen en lichtlijnen toegepast. Als buitenverlichting zijn er opbouwstralers gerealiseerd. De binnen- en buitenverlichting geven helderder licht dan voorheen, wat de veiligheid van de medewerkers sterk bevorderd.

Is industriële verlichting waar u naar zoekt? Wij regelen het voor u. Neem contact op met uw aanspreekpunt.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.