Medisch Centrum Goes

Medisch Centrum Goes

Deze maand is het nieuwe Medisch Centrum in Goes geopend. Omdat het voormalige gebouw ‘’de Pijlers’’ niet uitgebreid kon worden, was groei en aanpassing niet mogelijk. Al snel ontstond het idee voor nieuwbouw. In deze nieuwbouw zijn verschillende praktijken te vinden. Onder andere een dokters-, fysio- en tandartsenpraktijk. Maas & Hagoort heeft in samenwerking met Van de Velde B.V. de verlichting gerealiseerd voor heel het pand.

Naast het leveren van de binnen- en buitenverlichting, maakten wij een lichtplan. In dit lichtplan zijn onder andere armaturen verwerkt met het DALI systeem. Daarnaast hebben wij LED panelen, inbouwspots en opbouwarmaturen toegepast. Ook de toegepaste lichtlijnen in de hal is een mooie prestatie!

Het is belangrijk dat er in een praktijk voldoende licht is. Het is van groot belang om kleine details te kunnen waarnemen. Het grootste deel van de verlichting is met Illuxtron ingevuld. Het was een zeer goede samenwerking met Illuxtron! Zij waren nauw betrokken bij het project.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.