Meulenhof Tubbergen

Meulenhof Tubbergen

Het nieuwe Meulenhof is een sfeervol en levendig verpleeghuis in Tubbergen. Vanuit deze nieuwe TMZ locatie wordt zorg geboden aan ouderen met lichamelijke en/of geestelijke klachten die intensieve verzorging en begeleiding vragen. Kenmerkend voor het verpleeghuis is de gemoedelijke sfeer, persoonlijke zorg en de sterke verbinding met de samenleving. Daarnaast zijn de bewoners van alle gemakken voorzien. Zo kunnen zij onder andere gebruik maken van het restaurant, de pedicure en kapsalon die in het gebouw aanwezig zijn.

In samenwerking met Linthorst leverden wij de verlichting. We maakten het lichtplan, leverden de armaturen en hebben er voor gezorgd dat de bewoners kunnen leven in een goed verlichte omgeving!

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw project? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Foto’s: Robert Hoetink

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.