Montgomerylaan 500

Montgomerylaan 500

De laatste dagen zijn geteld voor het laboratorium aan de Montgomerylaan 500 in Utrecht. Het gebouw wordt heringericht tot een flexibel Rijkskantoor. Na de transformatie zijn er verschillende organisaties gehuisvest, zoals de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit.

De eerste fase van het project is opgeleverd. In samenwerking met Terberg Totaal Installaties B.V. creëerden wij een op maat gemaakt lichtplan. Er zijn onder andere LED noodverlichtingsarmaturen en LED inbouw downlighters gerealiseerd. In de loop van 2019 worden de andere fasen opgeleverd.

Maas & Hagoort is dé expert op het gebied van werkplekverlichting. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag lichtadvies!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.