PoortCentraal (Rijnstraat 8, Den Haag)

PoortCentraal (Rijnstraat 8, Den Haag)

PoortCentraal in Den Haag is opnieuw ingericht. Het voormalig gebouw van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer is een verzamelgebouw geworden. Dat is vernieuwend. Meerdere organisaties komen samen in dit complex. Onder andere het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), ambtenaren van Infrastructuur en Milieu en rijksambtenaren van Buitenlandse Zaken zijn hier nu te vinden. In deze nieuwe opzet is ruimte voor maar liefst 6.000 werknemers.

Duurzame technieken en materialen maken de energievoorziening mogelijk. Ook de verlichting is duurzaam, we hebben LED verlichting gebruikt. We installeerden samen met BAM Bouw en Techniek de verlichting. Verder hebben we buitenverlichting en pendelarmaturen geleverd. Ook hebben we voor dit project lichtelementen op maat gemaakt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.