Sportcomplex den Butter

Sportcomplex den Butter

Sportcomplex den Butter in Gilze Rijen is dit jaar opgeleverd. In dit multifunctionele gebouw kunt u een zwembad, een sporthal en een wellnessruimte vinden. Maas & Hagoort heeft samen met Terberg Totaal Installaties LED verlichting verzorgd.

Duurzaamheid is belangrijk voor Sportcomplex den Butter. Dit is doorgevoerd in materiaalgebruik en energieverbruik. Als basis pasten wij inbouwspots, downlighters en LED panelen toe.

Er zijn armaturen van LUG Light Factory verwerkt in dit project. Ook het zwembad is verlicht! Daarom is er chloorbestendige verlichting verwerkt in het lichtplan. Naast basisverlichting leverden wij ook decoratieve verlichting. Wij zijn erg trots op het resultaat.

Wilt u meer informatie over dit project?

Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uw aanspreekpunt staat klaar om u te helpen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.