Stadskantoor Utrecht

Stadskantoor Utrecht

Stadskantoor Utrecht omvat 66.000 m2. Het is een van de grootste gebouwen die de komende drie jaar wordt gebouwd in Nederland. De gemeente Utrecht gaat het Stadskantoor langdurig in gebruik nemen. Het pand is in 2014 opgeleverd.

De realisatie van de nieuwbouw van het Stadskantoor Utrecht is een complex en ambitieus project. Het bevindt zich direct naast Utrecht Centraal. Dat is één van de drukste openbaar vervoersknooppunten van Nederland.

Het Stadskantoor zelf heeft een prominente ingang bij de hoofdentree van het nieuwe Utrecht Centraal. Deze is gelegen bij het Jaarbeursplein aan de Centrumboulevard. Dit is de belangrijkste oost- west verbinding langs station Utrecht Centraal. Bewoners en ondernemers kunnen er terecht voor bijna alle gemeentelijke producten en diensten. In totaal zijn er 3.500 werkplekken, 2.200 stallingsplaatsen voor fietsen en circa 270 kantoorgebonden parkeerplaatsen. Maas & Hagoort heeft in nauwe samenwerking met Croon Elektrotechniek de verlichting geleverd. Samen mochten wij de technische en de decoratieve LED verlichting leveren. Bespreek direct de mogelijkheden rondom LED verlichting met uw aanspreekpunt.

Samen gaan we voor duurzaam!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.