The Cath Utrecht

 

Het indrukwekkende kantoorgebouw The Cath, aan de Catharijnesingel in hartje Utrecht, is volledig herontwikkeld en gerenoveerd. Het pand, wat gebouwd is in de jaren ’70, was toe aan vernieuwing en verduurzaming. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 10.870 m2, verdeeld over 10 bouwlagen. The Cath is een unieke werkplek die aan de hedendaagse wensen en behoeften van de vele gevestigde organisaties en haar werknemers voldoen.

In samenwerking met installateur Linthorst Techniek hebben wij de algemene ruimtes (zoals de entree, het restaurant en de gangen) van dit mooie project mogen verlichten. In samenspraak met de architect hebben wij het lichtplan ontworpen. Voor dit project is er gekozen voor armaturen van o.a. Doxis, Illuxtron en Lightnet. De verlichting sluit aan bij het karakter en complementeren de robuustheid van het pand.

Foto: Timeless Investments

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.