Wegwijzer Schuinesloot

Wegwijzer Schuinesloot

In het centrum van het dorp Schuinesloot heeft CNBS de Wegwijzer een nieuwe school. Het oude gebouw van de christelijke basisschool voldeed niet meer aan de wensen en eisen van deze tijd. Het unieke aan dit project is dat de nieuwe school letterlijk om het naastgelegen buurthuis en de bijbehorende gymzaal is gebouwd. Hierdoor is er een routing ontstaan door en rond het nieuwe gebouw met de bestaande gymzaal als het hart van het pand. Zo biedt het multifunctionele gebouw dus niet alleen onderdak aan de school, maar ook aan het buurthuis. Hierdoor krijgt het er ook een aantal buurtfuncties bij.

In samenwerking met Otterman Techniek realiseerden wij de verlichting voor de school. Onze engineer verwerkte onder andere inbouwspots van Melis Lighting in het project. Daarnaast tekende hij ook noodverlichting, opbouwspots en buitenarmaturen in het lichtplan. Het nieuwe gebouw is daardoor klaar voor het nieuwe schooljaar!

Dit project begeleidde Bernd en hij is trots op het resultaat. Wij realiseerden dit jaar al meerdere scholen op zoals bijvoorbeeld TU Pulse en Hyperion Lyceum.  Heeft u interesse in een lichtplan? Neem dan contact met ons op.

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.