Typisch Maas & Hagoort

Visie

Wij hebben een beeld van onze toekomst, dat wij graag met u delen.

Een goede toekomst met duurzaam licht, dat is onze zorg!

Maas & Hagoort biedt haar medewerkers en haar klanten continuïteit op basis van de kernwaarden die op het bierviltje vermeld staan. Uw accountmanager legt u graag uit wat het bierviltje precies inhoud.

Missie

‘Samen verlichten wij uw werk’

Dat is de missie waarmee onze mensen voor u aan de slag gaan. De passie waarmee dit wordt uitgevoerd, moet van onze klanten echte ambassadeurs maken! Op een bierviltje tekenen wij wat dit daadwerkelijk voor u betekent!

Ontvangt u graag een persoonlijke toelichting op onze missie? Neem dan contact op, we bespreken dit graag met u.

Unieke eigenschappen

Met onze unieke eigenschappen willen wij u als klant zekerheid bieden.

Wij onderscheiden ons door kostenreductie te realiseren, processen te beheren, winst te maximaliseren, het uitsluiten van risico’s, flexibiliteit en technologische ontwikkeling. Deze zes zekerheden worden weergegeven op ons bierviltje.

Van de tekentafel tot aan de installatie geeft Maas & Hagoort begeleiding, door calculatie & engineering, realisatie en oplevering & aftersales. In het proces calculatie & engineering kunnen wij kostenreductie realiseren en inventariseren wij uw wensen. Hierbij kunt u uw budget aangeven, daarmee houden wij rekening. Wij zijn bereid om dat risico over te nemen! Naast de basis kunt u kiezen voor extra opties. Zo kunnen wij u in het proces van oplevering van dienst zijn tijdens de montage en het coderen van uw armaturen. Bij de oplevering beheersen wij het proces en bieden wij met onze logistieke planning de ruimte om uw planning als lijndraad te volgen. Deze opties staan in onze menukaart, uw aanspreekpunt vertelt u hier graag meer over. Wij staan klaar om onze klanttevredenheid te vergroten! Wij beantwoorden daarom graag al uw vragen met betrekking tot customer support.

Het stopt niet bij deze zes zekerheden! Wij breiden onze unieke eigenschappen uit met onze kernkwaliteiten:

Is uw interesse in Maas & Hagoort gewekt? Bekijk dan eens ons magazine of neem contact op met één van onze vertegenwoordigers.