Verlichtingsplan maken

Het opstellen van een gedegen verlichtingsplan vraagt de nodige kennis, kunde, aandacht en tijd.

Een essentieel punt bij het creëren van een verlichtingsplan is om goed na te denken over het doel en de functie van de ruimte. Wat voor gebouw of ruimte is het? Waar wordt het gebouw en de ruimtes voor gebruikt? Welke sfeer moet het gaan uitstralen? Welke personen gaan gebruik maken van deze ruimte? En, uiteraard, welk licht is hier dan bij nodig?

Bent u benieuwd op welke wijze wij u kunnen helpen bij het realiseren van een verlichtingsplan? Via onderstaande button kunt u vrijblijvend een introductie van een verlichtingsplan aanvragen.

Verlichtingsplan aanvragen
'Onze werkwijze'

Wat is een verlichtingsplan?

Onze partners & relaties bestaan uit installateurs zoals projectleiders en calculators, maar ook uit adviseurs en architecten. Wanneer wij in deze context praten over een verlichtingsplan, heeft dit betrekking op de invulling van de tekening of plattegrond van een gebouw of ruimte. 

Wanneer er gekeken wordt naar de invulling van een verlichtingsplan houden wij rekening met veel aspecten: wat voor gebouw is het? Bijvoorbeeld onderwijs, retail of industrie. Maar, ook naar de functie van het gebouw of ruimte en het type werkzaamheden hierbinnen wordt gekeken. Deze verschillende factoren hebben grote invloed op de uitkomst van het verlichtingsplan. Naast bovenstaande zijn ook de financiële eisen vanuit de opdrachtgever essentieel. Wij zorgen er voor dat onze aanbieding altijd op tijd is en voldoet aan de gestelde technische en financiële eisen.

Onderstaand duiken we dieper in de vraag op welke wijze wij een gepast lichtplan maken voor uw projecten. 

De 6 stappen bij het maken van een verlichtingsplan

Uw wensen en eisen verwerken wij op maat in een uitgebreid verlichtingsplan.

Onze verlichtingsadviseurs gaan graag zo vroeg mogelijk in het proces met u als opdrachtgever in gesprek. Op deze manier kunnen de wensen van u geïnventariseerd worden, wat bijdraagt aan het realiseren van een gedegen lichtplan. Vragen welke hierin besproken zijn; bestaat er een bestek waaraan wij ons moeten houden? Dienen er bepaalde verlichtingsmerken vanuit het bestek meegenomen te worden? Of, bestaan er voorwaarden op het gebied van bepaalde certificeringen zoals duurzaamheid? Allemaal vragen die wij maar als te graag beantwoorden met een verlichtingsplan welke voldoet aan alle gestelde eisen en altijd op tijd bij u binnen is.

Verlichtingsplan aanvragen

Nieuwsgierig naar onze unieke werkwijze?

Uitzonderlijk en effectief.

Heeft u een ondersteuning nodig bij het ontwikkelen van een lichtplan? In de whitepaper ‘onze werkwijze’ geven wij een duidelijk beeld van onze werkwijze. Nieuwsgierig geworden? Download de brochure.

Download 'Onze werkwijze'
Onze verlichtingsplannen in de praktijk
Alle projecten
Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.