Lichtmontage van het Rodenborch College

 

Het nieuwe onderwijsgebouw van Rodenborch College in Rosmalen biedt ruimte aan zo’n 2300 leerlingen. Dit moderne onderwijscomplex omvat niet alleen klaslokalen, maar ook een uitgebreide sportfaciliteit met twee sporthallen, zes gymzalen, een foyer en een tribune. In samenwerking met onze partner, WSI Techniek, hebben wij gezorgd voor een efficiënte montage van de verlichting in het gebouw.

Maas Hagoort

 

Lichtplan naar BENG eisen

Onze aanpak begon met het ontwerpen van een gedetailleerd lichtplan. In het lichtplan is rekening gehouden met de verschillende functies en sferen van de diverse ruimtes in het schoolgebouw. Het doel in dit project was om te voldoen aan de BENG eisen, wat staat voor ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’. Deze eisen stimuleren duurzaam bouwen binnen nieuwbouwprojecten.

'Maas & Hagoort neemt van A tot Z de verantwoordelijkheid voor het verlichting in uw project'

Strakke planning, efficiënte montage

Bij de montage van de binnenverlichting hebben wij een strakke tijdsplanning gehanteerd om ervoor te zorgen dat de verlichting op tijd werd geleverd en gemonteerd. In de aula, gangen en trappen zijn LED lichtlijnen geïnstalleerd om een moderne en dynamische uitstraling te creëren. Belangrijk hierbij was het gebruik van een DALI systeem, waarmee de lichtsterkte en kleurtemperatuur aanpasbaar zijn aan de behoeften en activiteiten van de gebruikers.

Maas Hagoort
'Een strakke planning en montage resulteerden in een tijdige oplevering'

Wilt u meer weten over onze montageoplossingen?

Bij Maas & Hagoort ontzorgen wij u met onze montageservice: Wij beloven ‘montage zonder gezeur’, dit betekent dat wij, van A tot Z, verantwoordelijkheid nemen voor het licht in uw installatieproject. In onze whitepaper nemen wij u mee hoe wij de montage in projecten aanpakken. Lees dan hier onze whitepaper over efficiënte montage op onze website.

 

Samen voor een hoger rendement in uw project?

Installateurs kampen met een grote werkdruk. Als installateur bent u gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties. De montage van verlichting is daarentegen eenvoudig, maar tijdrovend. Bij montage draait het vooral om capaciteit.

Maas & Hagoort heeft de capaciteit en kennis om verlichting van ontwerp tot montage te verzorgen. Ontvang een op gemaakte montageraming. Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan!

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.