Wat kun je met accentverlichting?

 

Om bepaalde delen van een interieur op te lichten en wat meer aandacht te geven kunt u gebruik maken van accentverlichting. Deze verlichting zet gewenste elementen in de kijker en geeft de mogelijkheid om leuke accenten te leggen. Denk bijvoorbeeld aan het Fries Museum of het Vrijheidsmuseum Groesbeek, waar de schilderijen middels spots perfect worden uitgelicht. Kunst uitlichten kan dus prima met accentverlichting, maar dit soort verlichting komt niet alleen voor in musea. Zo maken winkels ook vaak gebruik van dit soort licht om bepaalde producten uit te lichten. Ook in woonhuizen, bedrijven, horecazaken en andere toepassingen wordt dit vaak toegepast.

Wat kun je creëren met accentverlichting?

Met behulp van lichtspots die een lichtbundel hebben van bijvoorbeeld 50 graden, kunt u het licht richten op het gewenste item. Deze spots kunnen gericht licht geven en kunnen naar uw wens worden afgesteld. Hoewel spots het meest voor de hand liggend zijn als het gaat om het uitlichten van een schilderij of iets dergelijks, kunnen we dit ook met LED strips. Ze zijn namelijk erg flexibel en dat zorgt ervoor dat wij objecten van binnen en buiten kunnen verlichten!

Accentverlichting geeft het interieur dus niet alleen sfeer maar is ook een belangrijke pion op het uitlichten van verschillende objecten. Wilt u meer weten over dit onderwerp of bent u geïnteresseerd in een lichtoplossing? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.