Ilu Design

In 2002 lanceerde Ilu Design haar eerste decoratieve collectie in Nederland. Dit merk wil stijlvolle maar ook tijdloze armaturen ontwikkelen. Dat is een uitdaging maar keer op keer zorgen ze voor nieuwe armaturen met een elegante uitstraling. Bent u ook op zoek naar tijdloze armaturen of gaat u liever met de trends mee? Bij Maas & Hagoort ontwikkelen we lichtoplossingen die passen bij uw wensen. We bespreken daarom uw wensen vooraf en gaan dan op zoek naar verlichting die past bij zowel de ruimte als ook uw wensen. We maken complete lichtplannen en voeren lichtberekeningen uit. Ook de UGR waarde berekenen voor u.

Hieronder kunt u advies aanvragen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.