Hervormde kerk Meerkerk

Één van de meest markante bouwwerken in Meerkerk is ongetwijfeld de Hervormde Kerk. De kerk telde 365 zitplaatsen. Een tekort aan (zit- en leef)ruimte en het feit dat bepaalde zaken gemoderniseerd moesten worden, leidde tot een uitbreiding die in 2020 is voltooid.

Accountmanager Jesse en engineer Martijn hebben samen met TAO Elektrotechniek de bouwcommissie geadviseerd in de keuze van armaturen. Er ontstond in goede samenwerking een doordacht lichtplan met armaturen van onder andere BEGA, CLS, Iguzzini en Deltalight. Na de vakkundige installatie door TAO Elektrotechniek is het gebouw helemaal klaar om de kerkgangers te ontvangen. Eén van de reacties tot dusver: ‘De verlichting is erg mooi en functioneel geworden. Alles is dimbaar en er is alleen maar gebruik gemaakt van energiezuinige ledverlichting. De koperen kroonluchters blinken weer en zijn voorzien van mooie ledverlichting. Bijzonder is dat álle lichtbronnen opgeteld minder stroom verbruiken dan alleen al de voormalige oude schijnwerpers op de balken.’

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!