Hervormde kerk Meerkerk

Hervormde kerk Meerkerk

Één van de meest markante bouwwerken in Meerkerk is ongetwijfeld de Hervormde Kerk. De kerk telde 365 zitplaatsen. Een tekort aan (zit- en leef)ruimte en het feit dat bepaalde zaken gemoderniseerd moesten worden, leidde tot een uitbreiding die in 2020 is voltooid.

Accountmanager Jesse en engineer Martijn hebben samen met TAO Elektrotechniek de bouwcommissie geadviseerd in de keuze van armaturen. Er ontstond in goede samenwerking een doordacht lichtplan met armaturen van onder andere BEGA, CLS, Iguzzini en Deltalight. Na de vakkundige installatie door TAO Elektrotechniek is het gebouw helemaal klaar om de kerkgangers te ontvangen. Eén van de reacties tot dusver: ‘De verlichting is erg mooi en functioneel geworden. Alles is dimbaar en er is alleen maar gebruik gemaakt van energiezuinige ledverlichting. De koperen kroonluchters blinken weer en zijn voorzien van mooie ledverlichting. Bijzonder is dat álle lichtbronnen opgeteld minder stroom verbruiken dan alleen al de voormalige oude schijnwerpers op de balken.’

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.