Maranathakerk Goes

Maranathakerk Goes

De Christelijke Gereformeerde Maranathakerk Goes is erg actief. Naast de zondagse diensten worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Aan de zij- en achterkant van het pand is een deel uitgebouwd. Daarna is de indeling van de kerkzaal gewijzigd en de ontmoetingsruimte is uitgebreid.

De Interieurcommissie van de Christelijk Gereformeerde Kerk in Goes heeft ons benaderd voor het maken van een lichtontwerp voor de Maranathakerk. Duurzaamheid staat voor de kerk centraal. Daarom ontzorgden wij hen door over te stappen naar LED verlichting. Dit resulteert in een besparing op energiekosten. Voor het aansturen van de verlichting is het lichtregelsysteem Casambi toegepast. Hiermee kan de koster de verlichting in de kerkzaal volledig draadloos bedienen op zijn tablet.  Daarnaast maakten wij lichtberekeningen van diverse ruimtes om te toetsen of ons ontwerp voldeed aan de Europese NEN vorm.

Maas & Hagoort heeft voor de gehele kerk verlichting gerealiseerd. De armaturen van Illuxtron zorgen voor harmonie in het kerkgebouw. Daarnaast zijn er 3-fase spots met een 3-faserail, inbouwspots en LED panelen verwerkt in het lichtplan. In samenwerking met Van de Velde Installaties realiseerden wij dit project.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.