Downloads Projectverlichting

Download | Lichtplan
Downloaden
Download | Werkwijze renovatieproject
Downloaden
Download | Verlichtingsrenovatie
Downloaden
Download | Realiseer tijdig & feilloos een project
Downloaden
Download | Scoor snel & eenvoudig projecten
Downloaden
Download | Projectrendement
Downloaden
Download | Werkwijze
Downloaden

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze

Onze werkwijze

1
Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen en de eisen van de opdrachtgever vastgelegd. Dit kan een fysieke inventarisatie zijn van een bestaande situatie, maar ook een (online) meeting om een nieuw project zorgvuldig met u door te nemen om de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten het verdere proces goed te doorlopen.

Lees meer
2
Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen wij voor u aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het lichtontwerp maken wij een lichtplan wat voldoet aan alle eisen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtplan wordt ondersteund met een armaturenboek en eventueel met 3-d visualisaties. Aanvullend aan het lichtplan kunnen bijvoorbeeld smart-lighting, noodverlichting, een snoerenplan of de programmering en besturing van verlichting meegenomen worden in het ontwerp.

Lees meer
3
Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij over tot het uitbrengen van een kostenraming of een offerte. In deze fase zullen ook lichtberekeningen en verdere onderbouwende documentatie verzorgt worden. Verder zullen aanvullende diensten zoals een risico overname, intentieovereenkomst, financiering of garantieverlenging met u besproken worden.

Lees meer
4
Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn verzorgen wij graag op locatie of op ons kantoor een bemonstering van de aangeboden producten. Na definitief akkoord gaan wij over tot bestelling, assemblage en levering van de producten en onze diensten. Tijdens de uitvoering kunnen wij u extra ondersteunen middels het prefab aanleveren van armaturen, bouwplaats-logistiek, projectmanagement en licht control. Verder hechten wij veel waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject. Dit borgen wij graag door een opdrachtgeversoverleg.

Lees meer
5
Aftersales

Na uitlevering van de producten stopt het voor ons niet. Wij gaan verder. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde opleverdocumenten, een lichtmeting en rapportage, programmering en besturingstraining of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor u en voor ons belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Ook een evaluatie vinden wij wezenlijk. Daarnaast vinden wij een full service garantieperiode van belang. Wij hebben een team met sales support medewerkers die dagelijks klaar staan voor u!

Lees meer
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.