Masterlight

Deze producent is sinds 1995 een producent van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Dit bedrijf ontwerpt en ontwikkelt de armaturen zelf. In Panningen, op hun eigen locatie gebeurt dit. Hierdoor zijn zij in staat om flexibel en creatief om te gaan met wensen van de consument. De collectie is zeer breed. Moderne eigentijdse series maar ook klassieke, bronzen series vindt u terug in het assortiment. Wat alle armaturen gemeenschappelijk hebben is de hoge kwaliteit en de exclusiviteit. Daarnaast kunnen zij ook armaturen op maat maken voor uw project.

Heeft u interesse in de armaturen van Masterlight? Hier vindt u meer informatie over onze lichtoplossingen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.