Laat een lichtplan maken door onze professionals!

Een goed lichtplan is zeer belangrijk. Goede verlichting kan namelijk een ontwerp een extra dimensie geven. Tegelijkertijd kan een perfecte inrichting teniet worden gedaan door slechte verlichting. Een volmaakt lichtplan is dus net zo belangrijk als een interieurontwerp. Onze engineers staan te popelen om ook uw interieur in de spotlights te zetten. Wij stellen het volmaaktste lichtplan voor u op! Maar wat maken onze lichtplannen nu volmaakt?

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van verlichting. Kennis en expertise garanderen uitgebalanceerde lichtoplossingen. Onze engineers kiezen niet alleen de juiste lichtsoort, maar bepalen ook de warmte, sterkte en plaats van het licht. Dat is werk voor een professional en levert u het mooiste resultaat op.

Neem bijvoorbeeld het project Cool63 in Rotterdam. Bij het opstellen van het lichtplan hielden wij de bouwkundige situatie in ogenschouw. We legden contact met de leverancier van de koelplafonds en creƫerden een maatwerk oplossing. Het voormalige bankgebouw gaat goed verlicht de toekomst tegemoet.

Cool63 Rotterdam

Het project Foodcourt 42 in het Zeeuwse Renesse heeft een geheel andere stijl. Hier verwerkte onze engineer Casambi in het lichtplan om de verlichtingsinstallatie te kunnen dimmen. Zo is het lichtontwerp in balans en kan de sfeer worden aangepast.

Julianahoeve Foodcourt 42

Ook Hotel Van der Valk in Haarlem heeft een prachtig resultaat. Voor dit project heeft de engineer ervoor gezorgd dat de armaturen perfect passen bij de uitstraling van het hotel: luxe en sfeervol.

Van der Valk Hotel Haarlem

Wilt u meer zien van ons werk? Neem dan snel een kijkje op de referentiepagina.

Samenvattend kan een goed lichtplan uw project maken of breken. Onze engineers staan voor u klaar bij het opstellen van het perfecte lichtplan. Bent u benieuwd hoe we tot bovenstaande prachtige projecten zijn gekomen? Een kijkje in de keuken kunt u vinden in de blog: Hoe maken we een lichtplan?