Verlichting advies

Op zoek naar de synergie van verlichting tussen functie, esthetiek en efficiëntie.

De juiste samenhang tussen esthetiek en functionaliteit van een ruimte; dat is waar wij als merkonafhankelijke verlichtingsleverancier naar streven. Onze verlichting adviseurs begrijpen als geen ander hoe het samenspel tussen beide vormen terug dient te komen in het lichtplan. Uiteraard zonder de gestelde eisen en wensen van u als partner uit het oog te verliezen.

Wij weten hoe verlichting mensen op het werk, school of vrije tijd beïnvloedt. Dit stelt ons in staat om u te adviseren over verlichtingsoplossingen die niet alleen positieve invloed op de gebruikers van de ruimte hebben, maar ook op uw proces naar het gewenste resultaat. Verlichting advies op maat, dat is ons doel.

Advies aanvragen
Brochure downloaden

Verlichting advies nodig? Zo gaan wij te werk…

De eisen van het project in kaart brengen is de eerste stap voordat wij daadwerkelijk verlichting advies kunnen geven aan onze partners & relaties. Een gesprek met één van onze verlichtingsadviseurs is dan ook de eerste stap. Het doel van het gesprek is om in beeld te brengen wat de functionaliteit en sfeer van de ruimte of het gebouw is.

De volgende stap is het toetsen van de eisen binnen het project, denk hierbij aan verschillende eisen voor werkplekverlichting of een onderwijsinstelling. Hierbinnen wordt er rekening gehouden met verschillende onderwerpen. Is er bijvoorbeeld een bestek waaraan onze verlichtingsadviseurs zich dienen te houden? Wordt hierin gevraagd om specifieke armaturen? Bestaat er een bouwtekeningen en beschrijving met daarin allerlei voorwaarden?

Wij houden graag rekening met deze eisen waarop uw project is aangenomen. Op basis van dit gesprek brengen wij het verlichting advies uit. 

Duurzaam verlichting advies op alle fronten

Verlichting voor uw project is bij ons niet alleen product, onze verlichtingsadviseurs denken mee in het totale proces. Van verlichtingsvraag tot verlichtingsoplossing. Hierin houden wij bijvoorbeeld ook rekening met de normeringen en eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zo kunt u met een verlichtingsoplossing van Maas & Hagoort op een effectieve en efficiënte manier beter omgaan beter omgaan met het milieu.

Duurzaam licht, dat is onze zorg. Daarnaast blijft u in balans met de financiële situatie. Het gebruik van een duurzame verlichtingsoplossing is tevens goed voor het imago van uw organisatie. Samen komen we tot een verlichting advies passend bij uw project. 

Vraag verlichting advies aan

Samen verlichten wij uw werk

Installaties binnen utiliteitsprojecten zijn complex en uitdagend. Een calculator en werkvoorbereider in deze branche ervaren steeds hogere risico’s bij het binnenhalen van projecten. Wat is de oorzaak hiervan? In deze whitepaper leest u waarom een betrouwbare partij de oplossing kan zijn…

Download 'Scoor snel & eenvoudig projecten'

Innovatie in verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Benieuwd hoe wij u kunnen adviseren?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.