Breman Installatiegroep Zwolle

Breman Installatiegroep is één van de grootste partijen in de installatiemarkt. Met de uitgebreide kennis en vraaggerichte oplossingen kan het bedrijf de klant perfect ondersteunen op alle mogelijke vlakken. Van ontwerp, engineering en bouw tot en met nazorg, beheer en onderhoud. Tot voor kort deed Breman dat vanuit twee verschillende locaties in Zwolle. Het was daarom de wens om van twee locaties naar één locatie te gaan. Alles onder één dak maakt het werken nog gemakkelijker en efficiënter.

Onlangs werd de verhuizing van Breman een feit. Samen met Breman Utiliteit en Zwaag interieur hebben wij alle verlichting voor het nieuwe kantoorpand geleverd. Armaturen als inbouwspots, wandarmaturen en railarmaturen zijn verwerkt in het lichtplan. De grote ronde pendelarmaturen in de kantoorruimtes maken het project helemaal af!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Vincent Kleingeerts

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!