Calvijn College Middelburg

Het vernieuwde Calvijn College in Middelburg zet in op kansrijk onderwijs. De focus ligt op talentontwikkeling. Dat geldt niet alleen voor de leerlingen maar ook voor de leerkrachten. Het Calvijn College biedt daarom verschillende uitdagingen aan zoals bijvoorbeeld plusprojecten en keuzewerktijd met praktische vakken. In deze school is er veel aandacht voor het individu. Door de open en warme omgeving is dit een goede omgeving om te groeien en te leren.

In opdracht van Synto Installatiebedrijf leverden wij de pendelarmaturen voor de aula. Wij ontzorgden onze klant door het risico op beschadiging te minimaliseren. Daarvoor bedachten wij een slimme oplossing. Door de kap licht aan te passen, kon deze op het laatste moment geïnstalleerd worden.

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

 

Foto’s: Bureaubos

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!