Cool63 Rotterdam

Aan de Coolsingel in Rotterdam is het nieuwbouw- en renovatieproject Cool63 herontwikkeld. Het project biedt 5.000 m2 hoogwaardige, stijlvolle kantoorruimte aan. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor verschillende winkels en horecaondernemingen. De horeca is te vinden aan het Stadthuisplein en aan de Coolsingel is ruimte voor de winkels.

Duurzaamheid stond bij deze renovatie centraal. Het multifunctionele ontwerp en het hergebruik van de bestaande draagconstructie droegen hieraan bij. Voor Terberg Totaal Installaties mochten wij de lichtplannen en lichtberekeningen maken. Uiteraard voldoen deze aan alle eisen. Wij hielden bij het maken van het lichtplan de bouwkundige situatie in ogenschouw. Ook met het (deels) toegepaste klimaatplafond hielden wij rekening. We legden contact met de leverancier van de koelplafonds en creëerden een maatwerk oplossing. Hierbij was ook één van onze fabrikanten nauw betrokken. Naast deze specials leverden wij ook armaturen voor de systeemplafonds. Melis Lighting leverde een groot deel van de verlichting.

Ook de levering van de armaturen mochten wij verzorgen. Speciaal voor dit project codeerden wij de armaturen. Dit zorgt ervoor dat op de bouwplaats gelijk duidelijk is voor welke ruimte de armaturen bedoeld zijn. Daarnaast voorzagen wij de armaturen van Plug & Play met Wieland kabels. Zo ontzorgden wij Terberg Totaal Installaties tijdens dit project. Samen zorgden wij ervoor dat het voormalige bankgebouw goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!