EromesMarko Wijchen

EromesMarko is dé onderwijsinrichter van Nederland die innovatief, duurzaam, dichtbij en betrokken is naar haar klanten. Voor alle typen onderwijs biedt het bedrijf prachtige oplossingen in producten, concepten en dienstverlening. Met passende en creatieve inrichtingen hoopt het bedrijf een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

Omdat het oude pand uit 1967 niet meer voldeed aan de verwachtingen van deze tijd en simpelweg te klein was voor de huidige productie is het gebouw volledig vernieuwd. Het duurzame nieuwe gebouw is twee keer zo groot dan het oude gebouw en beschikt over een gezond en prettig leef- en werkklimaat. In samenwerking met Technisch Buro Dunning hebben wij een deel van de verlichting geleverd in het nieuwe pand. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of bent u op zoek naar een goed lichtadvies? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Hugo de Jong | Akoestische plafonds: Ecophon

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!