Fifth NRE Eindhoven

In een oude fabriek in Eindhoven is pas jazzclub Fifth NRE geopend. Een nieuw concept in een oud jasje. Het concept van een jazzclub is overgewaaid uit Amerika. Een jazzclub is een restaurant waar klanten onder het genot van een diner en een borrel kunnen genieten van live-muziek.

Dankzij de grote ruimte kan Fifth NRE maar liefst vijf complementaire concepten runnen. Zo is er bijvoorbeeld een koffiebranderij, een bar en een muziekpodium. Daarnaast is er ook een vergaderruimte. Alle ruimtes zijn bedoeld om zintuigen te prikkelen. De verlichting die wij in samenwerking met Mansveld Techniek realiseerden, sluit daar perfect op aan. Onze engineer verwerkte onder andere ledstrips en inbouwdownlighters. Ook railspots en opbouwarmaturen paste hij toe in het lichtplan.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting of wilt u een lichtplan aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar.

 

Foto’s: Bas Gijselhart | BASEPHOTOGRAPHY | Herbestemming.nl

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!