Foodcourt 42

Een gezellige eetgelegenheid op camping Julianahoeve in het Zeeuwse Renesse, dat is Foodcourt 42. Als een verzamelplaats van restaurants met een gedeelde zitruimte, nemen deze eetgelegenheden in de wereld een prominente plek in binnen grote winkelcentra en vliegvelden. Bij Foodcourt 42 is de diversiteit aan gerechten groot, er is voor iedereen iets te vinden. Het zitgedeelte is geheel gerealiseerd in Ibiza stijl. Deze fijne sfeer is doorgetrokken in het lichtplan dat wij maakten.

Onze engineer verwerkte onder andere ledstrips, inbouwarmaturen en wandarmaturen in het lichtplan. Daarnaast is er gebruik gemaakt van Casambi om de verlichtingsinstallatie te dimmen. Zo is het lichtontwerp in balans. In samenwerking met DWT groep vertaalden wij de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. We ontzorgden DWT groep niet alleen met het opstellen van het lichtplan, maar ook met onze montageservice.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze projectleider montage Jaap.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!