Kerk Nieuw Beijerland

Zaterdag 4 maart 2017 heeft de gereformeerde gemeente Nieuw Beijerland haar nieuwe kerkgebouw (aan de Dorpsgaard) in gebruik genomen. Aan de zuidrand van Nieuw Beijerland, tussen de Buitenom en de Dorpsweg, staat het nieuwe kerkgebouw voor de Gereformeerde Gemeente. Door de groei van deze gemeente zijn de 900 plaatsen geen overbodige luxe. Daarnaast zijn er rondom de centrale hal vijf zalen met ruimte voor verschillende nevenfuncties. Zo kunnen de verenigingen ook gebruik maken van het nieuwe gebouw.

Maas & Hagoort heeft de verlichting geleverd. In de kerkzaal zijn decoratieve maatwerk kroonluchters te zien. Ook de zalen voorzagen wij van verlichting. In de zalen zijn LED-panelen geïnstalleerd. Verder zijn de toiletten en de centrale hal voorzien van downlights en spots. De LED strips in de garderobes maken de binnenverlichting compleet. In samenwerking met electrotechnisch installatiebedrijf Beyer verzorgden we de volledige binnen- en buitenverlichting verzorgd. Dit alles in opdracht van de Bouwcommissie van de Gereformeerde Gemeente Nieuw Beijerland. Bovendien is de gehele kerk voorzien van duurzame LED verlichting.

Wilt u net als de gereformeerde gemeente Nieuw Beijerland de verlichting door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op en ontvang passend lichtadvies.

Vond u dit interessant?

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten!Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!