Gomarus College Zaltbommel

Vanaf dit schooljaar kunnen leerlingen van het Gomarus College naar een nieuwe school in Zaltbommel. De Gomarus Scholengemeenschap is een echte streekschool. De hoofdlocatie is dan ook te vinden op een half uurtje rijden, in Gorinchem.

De school staat voor goed frontaal onderwijs, met daarnaast de focus op begeleidend onderwijs. Er is voldoende ruimte om de leerlingen eigen keuzes te laten maken, passend bij de schoolsoort en de leeftijd van de leerling. De school in Gorinchem werd te klein en daarom is deze school gebouwd.

In samenwerking met Verweij realiseerden en monteerden wij de verlichting voor de nieuwe school. Onze engineer heeft onder andere inlegarmaturen, ledpanelen, downlighters, inbouwspots, wandarmaturen, pendelarmaturen en masterarmaturen verwerkt in het lichtplan voor deze school. Het project bestaat veelal uit armaturen van het merk Ecolight. Het resultaat is prachtig!

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan hier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Foto’s: Burgland Bouw b.v.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!