Grand Café Wester Paviljoen Rotterdam

Al ruim 20 jaar is Grand Café Wester Paviljoen een welbekend begrip in Rotterdam. In de voormalige bedrijfskantine van Unilever kunt u heerlijk eten. Daarnaast hebben ze een breed assortiment met speciaalbiertjes en wijnen. Het paviljoen wordt daarom ook wel gezien als huiskamer van de stad. Door de groei en om een nieuwe doelgroep aan te spreken is onlangs het grand café uitgebreid met een zogeheten Foodbar. Hier kunnen de gasten gebruik maken van shared dining: kleine gerechten die met gezelschap te delen zijn.

In samenwerking met Barendrecht Elektra hebben wij de verlichting in de Foodbar gerealiseerd. Onze enigneer heeft diverse inbouwspots, opbouwarmaturen en ledstrips van onder andere het merk AEG verwerkt in het lichtplan. Mede door de verlichting is de Foodbar een prachtig nieuw gedeelte geworden van het Grand Café, waar gasten kunnen genieten van een lekker hapje en drankje.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!