Kader BV – Dijnselburgerlaan 2

In Zeist kunt u één van de vestigingen van Kader BV vinden, om precies te zijn aan de Dijnselburgerlaan 2. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder ander veiligheid en informatiebeveiliging. Zij bieden ondersteuning bij het verbeteren van organisaties. Ook kunnen er diverse opleidingen gevolgd worden bij Kader.

In goede samenwerking met Peters Interieur verlichtten wij het pand. Peters Interieur was verantwoordelijk voor de uitstraling en het was onze taak om mee te denken over het lichtontwerp. Wij maakten speciaal voor dit project een eigen plan. In de kantoorruimtes ziet u dat wij lange profielen hebben toegepast om zo overal voldoende licht te creëren om bij te werken. De kantine mocht wat meer sfeer krijgen en daarom koos Sjaco voor draadlampen met decoratieve lichtbronnen. Deze hebben een open uitstraling die de ruimte groter doen lijken. Een link met het verleden vindt u in het trappenhuis. Hiervoor zijn bestaande wandarmaturen in een nieuwe kleur gespoten. Wilt u meer weten over de verlichting uit dit project? Neem dan contact met ons op!

Voorheen was het pand vrij grijs maar dankzij deze transformatie leeft het kantoor weer en kreeg het sfeer. Dat alles dankzij een goede samenwerking met Peters Interieur. Door veel te communiceren realiseerden wij samen dit prachtige resultaat!

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!