Kulturhus Borne

Onlangs is het compleet vernieuwde Kulturhus in Borne in gebruik genomen. Het gebouw opende haar deuren precies op tijd voor de start van het nieuwe theaterseizoen én de viering van het 15-jarig bestaan. Het multifunctionele Kulturhus is een podium voor lokaal talent, ondernemerschap en deskundigheid. Het is een gebouw waar uitwisseling plaats vind, voor en door mensen.

De nieuwe indeling en een meer efficiënt gebruik van het gebouw moet ervoor zorgen dat er voldaan kan worden aan de stijgende vraag naar ruimte en accommodatie. Het gehele gebouw heeft een renovatie ondergaan. Zo is op de begane grond door de inzet van nieuw interieur en een nieuwe vloer een open klimaat gecreëerd. Dit bevorderd de sociale interactie in de bibliotheek en versterkt de sfeer in de huiskamer. Ook de grote theaterzaal is grondig gerestyled. Er is een nieuwe uitschuifbare tribune geplaatst en er is een nieuwe vloer gelegd zodat muziek, cultuur en theater door de bezoekers nog beter beleefd kan worden.

In samenwerking met van Dorp hebben wij de verlichting geleverd voor dit project. Wij zijn trots op het feit dat wij hebben mogen bijdragen aan het toekomstbestendige Kulturhus in Borne.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Leon Schuurink | Te Kiefte Architecten bv

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!