Kulturhus Borne

Onlangs is het compleet vernieuwde Kulturhus in Borne in gebruik genomen. Het gebouw opende haar deuren precies op tijd voor de start van het nieuwe theaterseizoen en ook de viering van het 15-jarig bestaan. Het multifunctionele Kulturhus is een podium voor zowel lokaal talent als mede voor ondernemerschap en deskundigheid. Het is een gebouw waar uitwisseling plaats vind, voor en door mensen.

De nieuwe indeling en een meer efficiënt gebruik van het gebouw zorgt ervoor dat zij voldoen aan de stijgende vraag naar ruimte en accommodatie. Het hele gebouw heeft een renovatie ondergaan. Zo is op de begane grond door de inzet van een nieuw interieur en een nieuwe vloer een open klimaat gecreëerd. Dit bevordert de sociale interactie in de bibliotheek en versterkt daarnaast ook de sfeer in de huiskamer. Ook de grote theaterzaal is grondig gerestyled. Er is een nieuwe uitschuifbare tribune geplaatst en er is een nieuwe vloer gelegd zodat muziek, cultuur en theater door de bezoekers nog beter beleefd kan worden.

In samenwerking met Van Dorp leverden wij de verlichting voor dit project. Wij zijn trots op het feit dat wij bijdroegen het toekomstbestendige Kulturhus in Borne.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Leon Schuurink | Te Kiefte Architecten bv

Ontvang MH updates

In de maandelijkse nieuwsbrief van Maas & Hagoort staan recent gerealiseerde projecten, nieuws en acties. Schrijf u nu in en u mist niets meer!